Fjern lugt

Dårlig lugt i bilen er altid rigtig svær at komme af med. Lugten kommer ofte fra bakterier, der sidder på loftet, i stoffet, i airconditon, på plastic, ja, overalt i bilen. De sidder godt gemt, så det er svært at komme ind og gøre rent hvert eneste sted og dræbe bakterierne og fjerne lugt.
I USA og Asien har de allerede fundet en løsning på det problem. De bruger en maskine, der producerer ozone, hvilket er en form for gas, der er i stand til at trænge ind overalt i bilen, selv de steder hvor det normalt er svært at komme til at dræbe alle bakterier.
Ozone bliver brugt overalt, eksempeltvis i biler, busser, flyvemaskiner, både, hjemme og i kældre i tilfælde af skimelsvamp. Brandvæsenet bruger det til at fjerne lugt med efter ild, og det anvendes også på hoteller, i slagterbutikker, på toiletter, i køkkener og i forbindelse med med rensning af drikkevand etc.
Ozone er den bedste måde at dræbe al slags svamp og bakerier på samt den mest optimale lugtfjerner. Det kan derfor være til stor gavn for folk med husdyr, så de kan undgå allergier.
Vi vil gerne give vores kunder det bedste, der findes på markedet inden for autobranchen lige nu, så derfor tilbyder vi som de første og de eneste i Nordjylland at fjerne lugt og dræbe bakterier i din bil på den mest effektive måde.
Er du interesseret i at have ren luft i din bil, så ring til
Ang. priser: kig efter Ozoning af bil i prislisten.